logo

10 jaar Ouderensoos Belleman

ouderensoosbelleman 10 jaar 1Maandag 30 oktober!
Vandaag vieren we ons 10-jarig bestaan (3 oktober 2007) van Stichting Ouderensoos Belleman. Een hele mijlpaal!

's Morgens om 9.00 uur komt Tanja de Bie de Ballonnenboog en staanders plaatsen. Anneke en Harrie zijn ook aanwezig om te assisteren. De zaal wordt wat versierd met vlaggetjes. Het ziet er gezellig uit, laat de mensen maar komen.

En dat doen ze. Tegen half beginnen ze al binnen te druppelen in de veronderstelling dat we om half 2 beginnen. Nee dus, om 2 uur starten we met koffie en heerlijke appeltaart, gebakken door onze chef-kok Theo met assistent. 

Ook de entertainer van vanmiddag, Tonnie Wijnands is gearriveerd. Hij stelt zijn benodigdheden op terwijl Sjef de mensen verwelkomt met de geschiedenis van de soos en er ondertussen een dia-presentatie loopt van de afgelopen 10 jaar.

Het is gezellig druk in de theaterzaal en de mensen genieten van Tonnie met zijn leuke anekdotes en bijbehorende muziekskes. In de pauze komen Phons en Mieke van de Belleman langs met een glaasje champagne of iets anders om met elkaar een toast uit te brengen op de afgelopen 10 jaar en de tijd die nog komen gaat. Hierna gaat Tonnie weer verder. Tussendoor genieten we nog van een lekker hapje en  zingen en sjoenkelen we  mee op de  muziek. Een kleine 3 kwartier later is het voor Tonnie tijd om te gaan.

Jammer, het was heel gezellig maar er komt toch een einde aan deze viering 10 jaar Soos. Hopelijk gaan we nog vele jaren verder en hebben we over 5 of 10 jaar weer zo'n gezellige middag!

Zie ook fotoalbum 2017.