logo

Kienmiddag op 1 november 2019

Op vrijdag 1 november hadden wij weer onze jaarlijkse kienmiddag. 23 deelnemers hadden zich aangemeld en onder leiding van kienmaster Sjef, Anneke en mijzelf hebben wij 10 rondes gespeeld.
De prijzen waren, zoals ieder jaar, geschonken door de plaatselijkse winkeliers waarvoor wij hen zeer erkentelijk zijn. Een ander deel hebben wij gekocht. Anneke vooral heeft zich daarvoor ingespannen en ook de verdeling van de prijzen over de 10 rondes was haar wel toevertrouwd.

Sjef heeft op de voor hem kenmerkende wijze de nummers afgeroepen en aan de gespannen gezichten te zien was het weer een groot succes. De laatste 3 rondes heb ik de taak van Sjef overgenomen want hij moest naar zijn vrijwilligersbaantje bij de buurtbus.

Als er een dubbele kien was werd er geloot waarbij de verliezer toch een troostprijs kreeg. Een thermobeker of een waaier. Na de 10 rondes waren er 4 personen die nog geen prijs hadden en die hebben in een extra ronde gekiend voor een quilttas gemaakt door Mia van Beek. Er was voor iedereen vooraf en tussendoor koffie met koek en dus was het weer een zeer geslaagde middag.

Zie ook fotoalbum 2018-2019.

Harrie